Temple Quest Spinfinity – Amazonin aarteiden jäljillä

Temple Quest Spinfinity on upealla ulkoasulla kuorrutettu slottipeli, joka tarjoaa eksoottista tunnelmaa Amazonin viidakon kätköistä, unohtamatta mahtavia päävoittoja, jotka varmasti maistuvat niin aloittelijoille kuin jo vähän kokeneemmillekin pelaajille.

Pelin kulku

Big Time Gamingin julkaisema Temple Quest Spinfinity tarjoaa yhteensä 40 voittolinjaa, jotka jakautuvat viidelle kelalle ja neljälle riville. Mikäli saat vähintään kolme samaa symbolia vierekkäin, niin että ensimmäinen symboli on vasemmanpuoleisimmalla kelalla, kasvaa saldosi voittotaulukon ilmoittamalla summalla. Pienin mahdollinen panos on 0,10 euroa, ja suurin 50 euroa, joten valinnanvaraa ja säätömahdollisuutta satsauksen suuruuden suhteen löytyy runsaasti. Erilaisia tapoja voittaa on myös kertakaikkisen huikea määrä. Palautusprosentti on ruhtinaallinen 96,7 prosenttia, joten ainakaan siitä ei pelaaminen jää varmasti kenelläkään kiinni.

Käyttöliittymä on tuttu varmasti kaikille, ketkä ovat koskaan pelanneet minkäänlaisia slottipelejä. Ensin säädetään haluttu panos, sitten painetaan nappia, ja kelat alkavat pyöriä. Loppu onkin sitten rouva Fortunan käsissä!

Symboleissa löytyy!

Perinteisen korttipakan symbolit rouvasta ässään ovat pelin vähä-arvoisimmat symbolit. Korttipakkasymboleita arvokkaampia symboleita taas ovat vihreä jalokivi, intiaaninaamio ja papukaija. Punainen Wild -symboli toimii jokerikortin tavoin, eli se korvaa kaikki muut symbolit, lukuunottamatta free spin -symboleita, jotka käynnistävät ilmaiskierroksia. Wild -symboli voi ilmestyä myös megasymbolina, joista kerromme seuraavassa kappaleessa enemmän. Sen verran kuitenkin voinee jo mainita, että kuten nimestäkin voi päätellä, kasvattaa megakokoinen wild -symboli lukuisten erilaisten voittolinjojen voitollisen toteutumisen mahdollisuutta huomattavasti.

Megaa ja mysteerejä – Tarkastelussa Temple Quest Spinfinityn bonukset

Megasymbolit, joissa tyypillisesti on kuvattuna amazonialainen prinsessa, voivat parhaimmillaan ilmestyä pelialueelle jopa 4 x 4 -koossa, mutta saattavat ilmaantua myös vain osittain, esimerkiksi 2 x 3 tai 2 x 2 -kokoisina. Pelkästä amazonialaisen prinsessan kuvasta ei sellaisenaan saa rahallista voittoa, mutta megasymboleita on mahdollista yhdistää tavallisiin symboleihin, ja luoda tällä tavoin hyvinkin voitollisia yhdistelmiä. Erittäin voitollisia megasymboleita ovat mega -muodossa pelinäytölle ilmaantuvat free -spins -symbolit. Nämä parhaimmillaan 3 x 3 kokoiset kolossaaliset ilmaiskierrostalismaanit tarjoavat kokonaisina ruudulle ilmestyessään pelaajalle kokonaiset yhdeksän vapaakierrosta. Mikäli vain osa Mega free spins -symbolista tulee näkyville, voittaa pelaaja ilmaiskierroksia sen mukaan, kuinka iso osa Mega free spins -symbolista jää näkyville. Logiikka on selkeä: mitä suurempi symboli, sitä enemmän ilmaista kivaa!

Vapaakierroksilla ainoastaan pelialueen vasemmanpuoleisin kelkka pyörii, kun taas kelkoilla 2 – 5 on aina joku megasymboleista. Niinpä vapaapelien jännitys koskeekin lähinnä sitä, vastaavatko pyörivän ensimmäisen kelkan symbolit paikallaan jököttävien megasymbolien vastaavia. Pelin nimi, Splinfinity tulee siitä, että vapaapelit voivat periaatteessa tuottaa loputtomasti uusia vapaapelejä, mikäli megasymboliksi sattuu ilmaantumaan free spins -symboli.

Mutta kelpaako sitä katsella?

Kyllä kelpaa. Temple Quest Spinfinity on sanalla sanoen upean näköinen slottipeli. Sen muinaisista amerikkalaisista intiaanivaltakunnista (atsteekit, inkat, mayat…) innostuksensa saanut ulkoasu muistuttaa varsin paljon esimerkiksi Indiana Jones -elokuvista tuttuja taianomaisia ja mystiikkaa huokuvia maisemia. Kuka tietää minkälaisia taikamenoja ja rituaaleja noiden muurien sisäpuolella harjoitetaan? Vai kätkevätkö ne ehkä sisäänsä kauan sitten kadonneen tarunhohtoisen El Doradon, kaupungin, jonka rikkaudet hakevat yhä vertaistaan, ja jota ihmiskunta on yrittänyt tuloksetta etsiä jo vuosisatojen ajan… Nyt nuo rikkaudet ovat kuitenkin kenen tahansa käden ulottuvilla! Jos vain onnen jumalattaret ovat suosiollisia, ne saattavat olla sinun jo tänään! Liaanit halkovat komeita kivirakennelmia, vesiputoukset lorisevat, timantit loistavat kilpaa polttavan auringon kanssa… Tunnelmaa tästä pelistä ei todellakaan puutu! Big Time Gaming on tehnyt todella tarkkaa työtä Temple Quest Spinfinityn ulkonäön kanssa, eikä yksityiskohdissa ole säästelty.

Kuulostaako hyvältä?

Temple Quest Spinfinityn äänimaailma ei onnistu loksauttamaan leukoja aivan samalla tavalla kuin sen ulkonäkö, mutta se ei tarkoita sitä, että pelin äänimaailmassa olisi mitään vikaa. Ulkonäkö vain on sen verran hieno, että muiden osa-alueiden on hankalaa, ellei peräti mahdotonta yltää aivan samalle tasolle. Kukaan ei voi kuitenkaan väittää, etteikö Temple Quest Spinfinityn äänimaailma olisi rikas. Puro solisee, ja eksoottisen linnut laulavat tuntemattomia lauluja. Apinat, ja ehkä jotkin muutkin eläimet ääntelevät jossakin tiheän viidakon kätköissä… Kaskaat pitävät tasaista sirinää, samalla kun puupuhaltimet soittavat fanfaaria Mega free spins -symbolin ilmestymisen kunniaksi! Patarummut kumisevat komeasti, kun symboli toisensa jälkeen ilmestyy toisensa perään, ja kohta ääni vaihtuukin kilinään, kun krediitit valuvat pelaajan pelisaldoon.

Big Time Gaming takaa luotettavan ja turvallisen pelikokemuksen

Temple Quest Spinfinityn luoja, Australiassa majaansa pitävä Big Time Gaming on verrattain nuori, mutta kasvava pelintarjoaja, joka on tunnettu erityisesti kolikkopeleistään. Kuten Temple Quest Spinfinity, yhtiön pelit ovat yleensä ylitsepursuavan värikästä silmäkarkkia. Myöskään vapaapeleissä ei yleensä pihistellä, eikä niin ole nytkään asian laita, ainakaan sen perusteella, mitä itse peliä yhdessä tunnin sessiossa kokeilin (tulen kokeilemaan uudelleenkin, siinä määrin vastustamaton pelin design on). Big Time Gamingin pelien, kuten Temple Quest Spinfinityn turvallisuus on taattu, pelien lisenssit ovat Gibraltarin saarella. Big Time Gamingin – kuten muidenkin tunnettujen yhtiöiden – pelejä ja toimintaa tarkkaillaan ja tutkitaan jatkuvasti esimerkiksi erilaisilla satunnaislukugeneraattoreilla, niinpä jokainen voikin pelatessaan olla varma, että tämän yhtiön pelejä ei ole peukaloitu tai säädetty millään tavalla. Muita Big Time Gamingin suosittuja pelejä Temple Quest Spinfinityn lisäksi ovat muun muassa Queen of Riches, Dragon Born, Bonanza ja Star Quest. Mikäli Temple Quest Spinfinity on mieleesi, kannattaa antaa näillekin peleille tilaisuus. Ne ovat oivia esimerkkejä siitä, että vaikka Big Time Gaming ei vielä tunnettavuudessa mitaten olekaan suurten pelituottajien, kuten esimerkiksi Microgamingin ja NetEntin tasolla, ei se laadussa häviä näille dinosauruksille enää piirun vertaa, ja mikäli meno jatkuu samanlaisena, voidaan tason odottaa jatkossa nousevan yhä korkeammalle.